I S A B E L L E W E M A R

Blogginformation: Reklam och brasklappar

Har du någon gång sett reklam på den här bloggen? Jag själv såg precis en annons för “Urläckra asiatiska singelbrudar i Stockholm som desperat letar efter erfarna västerländska män” och undrade hur www.date_hot_asian_babes_xx.net (googla inte länken, snälla) fick tag på mina kontaktuppgifter, samt ifrågasatte deras användning av “desperat” – så bråttom har jag inte med att hitta erfarna västerländska män.

Reklamen som syns här ibland är inte kopplad till mig eller Karolinska Institutet. Då den här bloggen och några av mina ambassadörskollegors bloggar använder sig av gratisversionen av WordPress dyker annonser upp med jämna mellanrum utan att vi bestämmer över det. Då annonserna inte alltid passar ihop med resten av bloggens innehåll (tyckte dock annonsen jag såg passade perfekt) kommer vi att uppgradera och uppdatera bloggen framåt årsskiftet för att göra den helt reklamfri.

Hur är det med mina inlägg och åsikterna jag uttrycker i dem då? Mina inlägg är aldrig sponsrade och åsikterna jag uttrycker i dem är helt mina egna. Även om Karolinska Institutet formellt sett “äger” bloggen i och med att jag är anställd där, är det jag som bestämmer över inläggens innehåll. KI själv skulle ju inte ge 5 tips på hur man får underkänt på tentan. Jag kan också passa på att säga att majoriteten av det som skrivs på den här bloggen är dränkt i sarkasm, så om du någon gång känner dig stött av det jag skriver beror det bara på att du har för dålig känsla för humor. [praktexempel på bloggens sarkasm]

Med det sagt ska jag nu kontakta www.date_hot_asian_babes_xx.net och be dem att ändra sitt ordval. Samt ge dem en lite mer påklädd bild av mig.

Blogginformation: Reklam och brasklappar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *