I S A B E L L E W E M A R

Fråga: “Jag älskar att få uppmärksamhet”

Enligt WordPress besöksstatistik är det inte bara min mamma som läser den här bloggen. Eller så har hon lyckats få åtkomst till tusen olika IP-adresser och skapat flera nya online-profiler. Man vet aldrig med mammor. [snälla mamma om du läser det här vilket du garanterat gör, dra inte in min veckopeng]

Vart vill jag komma med det här? Jag har börjat få brev (elektroniska, förvisso) från hemliga beundrare (oftast inte så hemliga eller så beundrande) med många bra frågor. Det är lätt att jag glömmer att nämna viktiga saker i mina inlägg, eller till och med (ibland, sällan, typ aldrig, egentligen inte) har fel – så då uppskattar jag verkligen kommentarer och mejl. Min mejladress är isabelle.wemar@stud.ki.se (står även i sidofältet). Ni får såklart jättegärna skriva till mig om det är något jag inte glömt eller haft rätt om (vilket är typ alltid, oftast, mestadels, regelbundet, då och då).

De flesta frågorna jag har fått hitintills har varit så bra att jag tycker att alla mina läsare (mamma, alltså) borde få ta del av dem. Därför skapar jag nu en ny bloggkategori där jag samlar de frågor jag har fått. Frågorna kommer att vara “anonyma” – även om jag har fått mejlet från en person som gett ut sitt namn kommer jag inte publicera namnet på bloggen – men om det är en fråga som man inte vill att andra ska läsa är det bara att säga till.

Med andra ord: jag blir jätteglad när jag får uppmärksamhet och har tänkt att ägna en speciell del av den här bloggen till det. Särskilt när uppmärksamheten kommer från andra än min mamma. [älskar dig mamma snälla gör mig inte arvslös]

Fråga: “Jag älskar att få uppmärksamhet”

2 thoughts on “Fråga: “Jag älskar att få uppmärksamhet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *