I S A B E L L E W E M A R

Hurra! Grattis till ditt slutgiltiga antagningsbesked!

Igår publicerades det slutgiltiga antagningsbeskedet, vilket, för cirka 20 av er som sökte KI:s läkarprogram, ser annorlunda ut från det första antagningsbeskedet. Egentligen hade jag tänkt att lägga ut en pedagogisk checklista på saker du måste göra innan skolstart, men jag råkade låsa ut mig själv från skolan häromdagen – medan alla mina saker var kvar där inne – och halva kvällen gick åt att försöka ta mig in igen. Jag kanske försökte dyrka upp låset med ett bankkort. Jag kanske avmagnetiserade kortet i processen. Jag kanske råkade ge fel vägbeskrivning till väktaren som skulle släppa in mig. Jag kanske kom hem två timmar senare än tänkt och bestämde mig för att öva på min operasångröst. I sin korthet – jag har inte kunnat lägga ut den pedagogiska checklistan eftersom jag inte “hunnit” sammanställa den ännu.

Den pedagogiska checklistan kommer att komma snart! Under tiden föreslår jag att du försöker dechiffrera ‘Grattis till antagningen’-mejlet från KI (som är så kryptiskt skrivet att jag misstänker att det utgör ett ytterligare urval). Återigen – grattis till dig som kommit in på Sveriges mest sökta program och kontinentala Europas bästa medicinska universitet! (Och du som inte kommit in, läs det här inlägget, eller det här, och glöm inte att söka till våren den 15 november!)

Hurra! Grattis till ditt slutgiltiga antagningsbesked!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *